Beste strender i Las Palmas

Strender Las Palmas

Strender i Las Palmas de Gran Canaria. Las Palmas sin juvel, stranden Las Canteras med sine 3,5 km lange gylne sandstrand, er den største stranden i Las Palmas. Det er totalt fem strender i hovedstaden. Her er alt du trenger å vite om strendene i Las Palmas.

Video av Las Canteres stranden i Las PalmasDe beste strendene i Las Palmas de Gran Canaria

Las Palmas er et ideelt sted for lange barfoturer på stranden. Om dagen kan du sole deg ved sandskulpturene, leie parasoller og solsenger eller surfe i sørenden. Barn elsker strendene i Las Palmas takket være det klare, rolige vannet, lekeplasser og sportssoner. De fleste strendene er også tilgjengelige for alle og har parkering, omkledningsrom og dusjer. Ved solnedgang fylles terrassene på strandpromenaden, og strandpromenadenes kafeer, barer og restauranter blir livlige om natten.

El Confital stranden i Las Palmas

 El Confital Beach i Las Palmas
El Confital Beach er en sand- og steinstrand. Flott for fiske. Den er litt vanskelig å komme til med bil, så du må gå gjennom en grusvei, og det er bare en kjørefelt som gjør det trangt for biler å passere hverandre. Best å parkere bilen og gå til stranden. El Confital er hjemmet til en av Europas beste surfebølger, men har nok steinbassenger og skjermede innløp for alle å kunne svømme. Det er for det meste småstein og glatte bergarter, men det er flekker med gul sand om sommeren. Confital stranden får mer sol enn Las Canteras stranden og er det beste stedet i byen for solnedgang. Med mindre du er i El Confital i skoleferier eller et årlig surfing mesterskap, er det et rolig og lokalt sted. I løpet av uken kan du godt ha hele stranden for deg selv. El Confital er nudiststrand fra enden av trepromenaden.

Alcaravaneras stranden i Las Palmas

Alcaravaneras Beach i Las Palmas
Alcaravaneras stranden ligger foran havnen i Las Palmas. Vi anbefaler ikke å svømme her ettersom vannkvaliteten ikke er opp til akseptable nivåer. Men stranden er perfekt for å sole seg, og Alcaravaneras stranden er en favoritt for alle volleyball elskere.

La Laja stranden i Las Palmas

 La Laja Beach i Las Palmas
La Laja Beach ligger nær utkanten av hovedstaden ved siden av motorveien. Denne stranden har svart sand og er en rolig strand uten alt for mange mennesker. Vi anbefaler ikke denne stranden for barn på grunn av grov sjø og sterk vind. Her er det heller ingen Røde Kors anlegg. Mens det teknisk sett er en nudiststrand, har de fleste her klær på seg på stranden. Vær forsiktig i vannet på tøffe dager ettersom strømmen kan bli sterk. La Lajas gigantiske bronseskulptur av Triton ønsker deg velkommen.

Las Canteras stranden i Las Palmas

Las Canteras Beach i Las Palmas
Hovedstaden Las Palmas i Gran Canaria har fem strender. Las Canteras regnes som verdens beste bystrand, og er så lang at lokalbefolkningen behandler den som flere separate strender, hver med sitt eget navn og tradisjoner. Et flott sted for familier. Dusinvis av restauranter, isbutikker, suvenirbutikker, osv. Denne stranden har toaletter, dusjer, badevakter og røde kors-fasiliteter.

Playa Grande stranden i Las Palmas

Den nordlige enden av Las Canteras-stranden kalles den nordlige enden Playa Grande (Big Beach) og er bred og rolig takket være et offshore lavarev som beskytter den mot bølgene. Det er solseng og parasoll til leie her. Velg denne stranden for rolige farvann, toalett og garantert plass på sanden. Playa Grande er kantet med kokospalmer og har dusinvis av barer og restauranter langs promenaden.

Playa Chica stranden i Las Palmas

Playa chica i sentrum av Las Canteras Beach er en liten intime strand uten solsenger eller parasoller, men har flere barer og restauranter med uteservering med utsikt over stranden. Vannet foran Playa Chica er flott for snorkling, da det har et mini-rev full av fargerike fisk. Playa Chica har en god lokal følelse og har solskinn hele dagen lang.

Peña de la Vieja stranden i Las Palmas

Peña de la Vieja delen av Las Canteras beach sør for Playa Chica er Peña de la Vieja den delen av Las Canteras stranden oppkalt etter en liten stein som stikker opp halvveis til revet. La Peña-delen av stranden har en solsengkonsesjon og noen fiskebåter parkert opp på stranden. Stranden er også flott for snorkling. På den nordlige enden er El Charcon, et sand område beskyttet av bergarter som er perfekt for svømming ved lavvann. Peña de la Vieja har en lokal bar og har flotte restauranter med utsikt over stranden.

La Cicer stranden i Las Palmas

La Cicer-delen av Las Canteras-stranden heter La Cicer og er den sportslige enden av stranden. Lokalbefolkningen samles her for å spille strandtennis og fotball ved lavvann, og surfe på La Cicers pålitelige bølger (La Cicer har ingen offshore-rev). La Cicer Beach endrer farge avhengig av tidevann og været. En dag kan den bli gull og neste dag skifter sanden til jet svart eller forsvinner helt og holdende. Las Cicer er det beste stedet å ta surfe leksjoner på Gran Canaria takket være strandens konsekvente bølger og profesjonelle surfeskoler.

San Cristobal stranden i Las Palmas

San Cristobal stranden i Las Palmas
San Cristobal er en liten sandstrand i en liten landsby, og kan skilles med to svært forskjellige strender. Den viktigste San Cristobal-stranden er en lang steinstrand som noen ganger kan få store bølger. San Cristobals andre strand er en lite flekk med gylden sand som er skjermet av den lille havnen ved den sørlige delen av landsbyen.

Kart over strender i Las PalmasTrenger du leiebil til ferien i Las Palmas?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.Las Palmas nyttig informasjon
Strender i Las Palmas
Hotell i Las Palmas
Shopping i Las Palmas
Uteliv og barer i Las Palmas
13 Topp Restauranter i Las Palmas de Gran Canaria
Karneval i Las Palmas
Golfbaner i Las Palmas
19 Attraksjoner og aktiviteter Las Palmas de Gran Canaria
Klima i Las Palmas
Leiebil Las Palmas erfaringer
Leiebil Las Palmas Flyplass
Leiebil Las Palmas Sentrum
Leiebil Las Palmas
16 Tips for billig leiebil Las Palmas de Gran Canaria
Fakta om Las Palmas