Erfaringer med leiebil Las Palmas

Leiebil Las Palmas erfaringer

Leiebil Las Palmas erfaringer. De aller fleste har bare gode erfaringer og opplever ingen problemer ved leie av bil på Las Palmas de Gran Canaria, men det kan være greit å få med seg de viktigste tingene som går igjen som man bør tenke på, slik at man unngår eventuelle problemer.

Veldig mange lurer på hva som er beste måte å finne billig leiebil når de skal på ferie til Las Palmas. Leie direkte av de store leiebilselskapene, lokalt på reisemålet eller via agenter som samarbeider med flere leiebilselskaper? Vår erfaring er at du som regel finner billigst leiebil i Las Palmas ved å bruke en agent, altså en bilutleieekspert. De har gode avtaler med de ulike leverandørene og har søkemotorer som gjør det enkelt å sammenligne priser. Du kan sjekke priser enkelt selv ved å bruke søkemotoren under.


Erfaringer med leiebil Las Palmas

Vi har bedt om å få tilbakemeldinger på ulike erfaringer som erfarne Spania reisende har ved leie av bil i Las Palmas. Du kan lese om de ulike erfaringene under.

Har best erfaring med å bestille leiebilen på internett, føler at jeg da oppnår en bedre pris en hvis jeg venter til jeg kommer frem. Synes det og er enklere da jeg kan hente og levere leiebilen på flyplassen, og slipper taxi helt til Anfi del Mar. Det er jo 100 Euro tur/retur bare der. Penger spart er penger tjent. Det som er lurt å vite er at leiebilene har stort sett små motorer, så hvis hele familien på 5 med bagasje skal på tur, er det lurt å be om en bil med litt større motor, eventuelt velge en mellomstor bil istedenfor de minste. Forskjellen i pris er minimal, men det komfortmessig utgjør det en stor forskjell. Ellers er det lurt å fjerne klistemerket i bakruten som viser at du kjører en leiebil, kjeltringer går systematisk etter biler som har disse klistemerkene. I tillegg er min erfaring at lokale og andre trafikkanter behandler deg bedre i trafikken. Har aldri blitt krevd en kroner for dette klistemerket.

Morten fra Sotra

Har leid leiebil på Las Palmas de Gran Canaria i over 15 år. Har hatt både gode og dårlige erfaringer, men har noen tips som kan hjelpe andre reisende til Las Palmas å unngå uheldige erfaringer. Etter min mening er det billigst og helt klar lettest å bestille bilutleie på internett for utlevering på Las Palmas flyplass når man lander, og husk å bestille i god tid innen man skal reise. Hvis du venter med å bestille til du lander vil det bli mye dyrere. Her på Las Palmas de Gran Canaria er det fullt trøkk hele året, det vil si aldri noe lavsesong slik man har på fastlandet i Spania, så man kan oppleve at den bilen du vil ha er utsolgt. Igjen ekstra viktig med tidlig bestilling. Jeg synes det er greit å ha leiebil under hele oppholdet mitt på Las Palmas da man har frihet og kan mer spotant finne på andre aktiviteter enn strandliv hvis været skulle være dårlig en dag. Erfaringsmessig kan det og være billigere, enn å kun leie for noen dager eller en uke hos lokale bilutleieselskaper. Bruk de store kjente leiebilselskapene, da unngår man problemer og får nye gode biler. De store leiebilselskapene skifter ut bilparken hele tiden og de fleste bilene er under 1 år gamle hos de fleste. Har brukt Avis, Centauro, Goldcar og Hertz mange ganger, og får stort sett best pris hos disse leiebilselskapene gjennom denne siden eller leiebilgrancanaria.no, du finner og gode tilbud hos leiebilispania.no Felles for disse nettsidene er at de henter inn priser automatisk fra alle de største bilutleieselskapene på Las Palmas de Gran Canaria og ellers i Spania i ett søk. Da kan man sammenligne priser selv, og finne den bilen man vil ha, og fra det selskapet man ønsker å bruke.

Sigurd fra Sandefjord

Etter min mening er kostnaden for bilutleie veldig lav i Las Palmas på Gran Canaria uansett hvem du velger, og derfor er det fornuftig å styre unna de aller billigste leiebilselskapene som Goldcar og Firefly hvis du ikke har erfaring med dem og deres avtalebetingelser. Jeg har brukt Centauro mange ganger, og i tillegg brukt lokale leverandører og har gode erfaringer og er fornøyd med de. Det er forskjellige betingelser hos de ulike bilutleieselskapene og det er greit og sette seg inn i avtalevilkårene. Så mitt tips er hvis det er første gang du skal bestille leiebil i Las Palmas, bruk en av de store kjente selskapene som du har hørt om tidligere, deretter kan du prøve deg litt frem, og se hva du blir mest fornøyd med. En annen ting er at hvis du trenger GPS eller barnesete til bilen, ta dette med hjemmefra da det koster mye å leie slikt ekstrautstyr. Alternativt kjøp det selv og ta det med hjem.

Fredrik fra Drammen

Bruk hue, og lytt til andres erfaringer, da går det som oftest greit. Useriøse aktører blir fort avslørt og i dagens samfunn sprer dette seg fort. Vi har brukt flere bilutleiefirmaer, hvis vi skal ha leiebil under hele oppholdet henter vi og leverer vi bilen på flyplassen. Skal vi bare ha en bil for noen dager, pleier vi å velge et lokalt selskap i Puerto Rico. Det er dyrere, men for noen dager er det greit.

Marit fra Kristiansand

Les også 16 Tips for Billig Leiebil Las Palmas

Forbrukerrådet – sjekkliste for leiebil Las Palmas

Hver tiende nordmann som leier bil, gransker ikke bilen ved henting eller levering, viser en undersøkelse Forbrukerrådet har gjort. I den forbindelse har Forbrukerrådet utarbeidet en sjekkliste for leiebil, sjekklisten vil hjelpe deg å unngå eventuelle problemer med ditt leieforhold på Las Palmas. Dette er et stort problem hvert eneste år, da en av de tre største bransjene som opplever flest klager i forbindelse med ferie er bilutleie bransjen. En annen ting som er overraskende er at bare seks av ti setter seg inn i forsikring og andre vilkår når de skal leie en bil. Les mer om Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania


Las Palmas nyttig informasjon
Strender i Las Palmas
Hotell i Las Palmas
Shopping i Las Palmas
Uteliv og barer i Las Palmas
13 Topp Restauranter i Las Palmas de Gran Canaria
Karneval i Las Palmas
Golfbaner i Las Palmas
19 Attraksjoner og aktiviteter Las Palmas de Gran Canaria
Klima i Las Palmas
Leiebil Las Palmas erfaringer
Leiebil Las Palmas Flyplass
Leiebil Las Palmas Sentrum
Leiebil Las Palmas
16 Tips for billig leiebil Las Palmas de Gran Canaria
Fakta om Las Palmas