Beste hotell i Las Palmas

Hotell Las Palmas

Hotell i Las Palmas de Gran Canaria. Hotellene i Las Palmas dekker alle typer besøkende og budsjetter. Du kan velge mellom store hoteller på stranden med et komplett utvalg av tjenester, moderne urbane etablissementer med solfylte tak, eller ferieboliger hvor du føler deg som hjemme. Alt du trenger vite om de beste hotellene i Las Palmas.

Hvis du bestiller hotell i sentrum av Las Palmas, kan du dra nytte av alt som byen har å tilby. Du vil være bare noen minutter fra Las Canteras stranden, et steinkast unna monumentene i gamlebyen, og ved siden av de mange butikkene, restaurantene og underholdningsstedene. Hvis du ikke har lyst til å gå, er de gule bussene i Las Palmas billige og et effektivt transportmiddel. Større hoteller i Las Palmas har ofte svømmebassenger, treningsstudioer og restauranter, eller til og med fulle spa for de mer luksuriøse. Rommene inkluderer ofte wifi og satellitt-TV, samt private balkonger.

Hotell Reina Isabel & Spa i Las Palmas


Hotel Reina Isabel & Spa ligger i Las Palmas de Gran Canaria. Hotellets beliggenhet er en av grunnene som gjør dette hotellet spesielt. Det ligger foran Las Canteras-stranden i byens sentrum, og er svært nær marinaen og shoppingområdene. 25 kilometer fra flyplassen.

Svært nær hotellet ligger det symbolske Santa Catalina Park med det eldste museumet for vitenskap og teknologi, Castillo de la Luz, og etter en 2 kilometer spasertur langs Avenida de Las Canteras finner vi det majestetiske Auditorium Alfredo Kraus. Gamlebyen, med katedralen Santa Ana, Teatro Pérez Galdós, La Casa de Colón, Kanariske museet, Atlanterhavsenteret for moderne kunst, blant annet. Las Palmas de Gran Canaria har også mange shoppingområder.

Kontakt Informasjon Hotell Reina Isabel & Spa
Adresse: Calle Alfredo L. Jones, 40 Las Palmas de Gran Canaria (Gran Canaria)
Telefon: +34 928 260100
Nettside: www.bullhotels.comAC Hotel Gran Canaria Marriott i Las Palmas


Det symbolske hotellet AC Hotel Gran Canaria er et fokuspunkt i byen, og kan sees overalt. Det betyr også at hotellet har en vakker utsikt over Las Palmas. Dette hotellet har et utendørsbasseng på toppen av bygningen med panoramautsikt. AC Lounge, er den høyeste baren i Las Palmas de Gran Canarias, og er et nytt designrom med panoramautsikt, og med et middelhavs gastronomisk tilbud som inkluderer alt fra lette snacks tik mer utførlige retter. Rommene er utstyrt med balkong, minibar, plasma-TV med over 20 kanaler og komplett bad. Hotellets beliggenhet er også perfekt for touring byen. Gratis Wi-Fi på hele hotellet.

Kontaktinformasjon AC Hotel Gran Canaria
Adresse: Eduardo Benot, 3-5, 35007 Las Palmas de Gran Canaria
Telefon: + 34-928-266 100
Nettsted: www.marriott.comHotell Santa Catalina i Las Palmas *****


Hotell Santa Catalina i Las Palmas, er et fem stjernes hotell som ble bygget i år 1890, og er et referanse punkt i byen Las Palmas de Gran Canaria. Siden åpningen har de kjente personligheter som Sir Winston Churchill, María Callas, Gregory Pack, regjeringsdirektører og den kongelige familien valgt Hotel Santa Catalina under sitt opphold på øya. Hotellet ligger i sentrum av Parque Doramas, en stor park omgitt av palmer og bare noen få meter unna promenaden. Hotellet har 202 rom, 3 store konferanserom for å feire alle typer arrangementer som bryllup, kongresser og et forretningssenter som består av 4 mindre konferanserom for å feire møter, lunsjer / middager, presentasjoner osv. Det spiller ingen rolle hvilken grunn du vil bo på Hotel Santa Catalina, for forretninger eller fornøyelser, vet vi at oppholdet ditt på hotellet blir uforglemmelig.

Kontaktinformasjon Hotell Santa Catalina
Adresse: Calle León Y Castillo, 227 35005 Las Palmas de Gran Canaria
Telefon: (+34) 928 24 30 40
E-post: Hotel@Hotelsantacatalina.Com
Nettside: www.hotelsantacatalina.comHotell NH Imperial Playa i Las Palmas ****


NH Imperial Playa Hotel i Las Palmas er et firestjerners hotell som ligger ved bredden av Las Canteras-stranden, og tilbyr direkte tilgang til utallige lokale attraksjoner. En kort tur fra hotellet på byens utmerkede kollektivtransport, vil du oppdage noen av de mest populære destinasjonene i området, inkludert kjøpesentre, museer, konserthus og nattklubber. Eller du kan ta en fem-minutters drosjetur fra NH Imperial Playa til det historiske sentrum av Las Palmas, et livlig nattelivsenter og nominert av UNESCO som verdensarvsted.

De 142 rommene på NH Imperial Playa-hotellet tilbyr et moderne og koselig reisemål med elegant sengetøy, et luksuriøst bad og alle hjemmets bekvemmeligheter, som en TV, internettilgang (WiFi) og minibar. I vår førsteklasses restaurant kan du nyte gode lokale og internasjonale retter og en fantastisk utsikt over havet. I tillegg er NH Imperial Playa et utmerket sted for møter, bryllup og private arrangementer av alle slag, og tilbyr fire konferanserom med en maksimal kapasitet på 200 personer.

Restauranten ligger i første etasje, og menyen kombinerer klassiske lokale retter med internasjonale spesialiteter. Dekorasjonen, inspirert av stranden og havet, inkluderer pittoreske vinduer med polychrom-fargede glassvinduer. Frokost er en overdådig buffet.

Kontaktinformasjon NH Imperial Playa Hotel
Adresse: Ferreras, 1, 35008 Las Palmas de Gran Canaria – España
Telefon: +34 92 8468854
Nettside: www.nh-hoteles.esHotell Concorde i Las Palmas****


Dette hotellet består av totalt 128 rom fordelt på 8 etasjer, hvorav 126 er dobbeltrom og 2 suiter. Den elegante, moderne lobbyen tilbyr sine gjester en døgnåpen resepsjon. Gjesten har til rådighet flere konferanserom, bar-kafeteria “La Columna” og à la carte-restauranten “Mirador” ligger i øverste etasje av hotellet og derfra kan du nyte en fantastisk utsikt over Las Canteras stranden. Tilleggsfasiliteter inkluderer renseri og romservice, samt internettilgang. Gjester som ankommer med bil, kan bruke parkeringsplassen.

Kontaktinformasjon Hotel Concorde
Adresse: Tomás Miller, 85,
35007 Las Palmas (España)
Telefon: + 34 928 262 750
Nettside: www.hotelconcorde.orgHotel Bed & Chic i Las Palmas


På rommene på Hotel Bed & Chic finner du ikke bare alle bekvemmeligheter med fullstendig renoverte fasiliteter. Hotellet har et moderne interiør og design, og alt du trenger for å føle deg som hjemme. Bed & Chic tilbyr sine gjester muligheten til å nyte en terrasse i toppetasjen på hotellet. Ideelt sted for en matbit, for å nyte solen eller beundre utsikten over havnen.

Kontaktinformasjon Hotel Bed & Chic
Adresse: General Vives, 76. 35007 Las Palmas
Telefon: +34 928 904 289
Nettside: www.bedandchic.comHotell Sercotel Cristina Las Palmas *****


Hotel Sercotel Cristina Las Palmas er et utmerket hotell i Las Palmas de Gran Canaria, som ligger i første linje ved Las Canteras-stranden, noen få meter fra byens kommersielle område og havnen. Dette luksushotellet ble bygget i 2003 og består av 11 etasjer med totalt 278 rom, hvorav 32 er singler, 234 dobbeltrom og 12 suiter. Fasiliteter inkluderer en foaj med en døgnåpen resepsjon, en pianobar og en nattklubb. Gjestene tilbys en klimatisert à la carte-restaurant. I tillegg er det 9 konferanserom og en felles Internett-terminal. Biler kan parkeres på hotellets egen parkeringsplass. Rom og vaskeritjenester avrunder fasilitetene som tilbys.Dette hotellet i sentrum av Las Palmas de Gran Canaria og har en svært elegant innredning, og tilbyr gratis trådløst internett.

Kontaktinformasjon Hotell Sercotel Cristina Las Palmas
Adresse: Gomera 6, Las Palmas de Gran Canaria
Telefon: 928268050
Nettside: www.hotelcristinalaspalmas.comHotell THe Fataga Centro de Negocios ****


På Hotel Fataga vil du ha en sentral beliggenhet i Las Palmas de Gran Canaria, noen få skritt fra Plaza España og Avenida Mesa y López. Dette 4-stjerners hotellet ligger nær Gran Canaria School of Languages ​​og Santa Catalina Park. Med en terrasse å slappe av i og fasiliteter som gratis Wi-Fi Internett-tilkobling og concierge-tjenester, vil du ikke mangle noe! Du vil også finne butikker på stedet, TV i lobbyen og tur- / billettassistanse. Rask og praktisk tilgang til viktige attraksjoner i området takket være transporttjenesten. Du vil ha et døgnåpent forretningssenter, hurtig innsjekking og hurtig utsjekking til din disposisjon. Dette hotellet har 15 møterom for alle typer arrangementer. Selvparkering er tilgjengelig. Du vil føle deg hjemme i et av de 95 luftkondisjonerte rommene. Privat bad med badekar eller dusj med håndholdt dusjhode, samt gratis toalettartikler og hårføner. Fasiliteter inkluderer skrivebord og gratis vann på flasker, samt daglig rengjøring.

Kontaktinformasjon Hotell Fataga
Adresse: C / Néstor de la Torre, nº21, Gran Canaria
Telefon: +34 928 290 614
Nettside: www.hotelfataga.comHotell Wavia – Bare voksne ***


Wavia er et lite byhotell som ligger i Las Palmas de Gran Canaria, bare noen skritt fra Las Canteras spektakulære strand. Her vil du føle havets magi, og hotellet har brukt det beste fra Kanariøyene i dekorasjonen av hotellet og rommene. Personlig service og moderne design forblir ivaretatt i den minste detalj.

Kontaktinformasjon Hotell Wavia
Adresse: Pajonales, 19, 35009 Las Palmas de Gran Canaria, España
Telefon: 928 48 88 77
Nettsted: www.waviahoteladultsonly.comKart over hoteller i Las PalmasTrenger du leiebil til ferien i Las Palmas?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.Las Palmas nyttig informasjon
Strender i Las Palmas
Hotell i Las Palmas
Shopping i Las Palmas
Uteliv og barer i Las Palmas
13 Topp Restauranter i Las Palmas de Gran Canaria
Karneval i Las Palmas
Golfbaner i Las Palmas
19 Attraksjoner og aktiviteter Las Palmas de Gran Canaria
Klima i Las Palmas
Leiebil Las Palmas erfaringer
Leiebil Las Palmas Flyplass
Leiebil Las Palmas Sentrum
Leiebil Las Palmas
16 Tips for billig leiebil Las Palmas de Gran Canaria
Fakta om Las Palmas