Oversikt golfbaner Las Palmas de Gran Canaria

Golfbaner Las Palmas

Golfbaner i Las Palmas de Gran Canaria. Las Palmas fikk den første golfbanen så tidlig som i 1891, og den ble bygd av den engelske kolonien ved Las Palmas. Las Palmas kan skryte av flere flotte golfbaner som er spredt jevnt ut rundt på øya. Disse banene ble designet av anerkjente internasjonale golfbanedesignerne, og eksperter rangerer disse banene som noen av de beste i Spania.

Ideelle klimatiske forhold gjør Las Palmas de Gran Canaria til et perfekt golfreisemål, med mulighet til å trene på favorittsporten din 365 dager i året. En ekstra bonus er at de fleste golfbanene på øya er nye, som betyr at du finner moderne baner utviklet med tanke på de mest krevende spillerne.

Video Golf Las Palmas de Gran Canaria


El Cortijo de Campo

El Cortijo golf Gran Canaria
Fem km nord for lufthavnen på Gran Canaria finner man El Cortijo Golf, hvor banedesignerne Blake Stirling og Marco Martín har klart å få til en fin golfbane ut av det flate landskapet som finnes på vulkanøyen. Den 18 hulls banen spilles til par 72 og måler 5.833 meter fra gul tee og 4.635 meter fra rød tee, og banen kjennetegnes særlig for sine mange palmetræer. Denne banen har vært arena for viktige internasjonale mesterskap, i tillegg til å være sentrum for Peugeot Oki Tour og Professional Senior og det spanske kvinnemesterskapet. Designet av Blake Stirling (ledende designer hos Pete Dye) og Marco Martín, inneholder denne par-72, 18-hullsbanen raske greener og, med opp til seks tee per hull, tilbyr den stor variasjon og høy nok vanskelighetsgrad. Den har også seks innsjøer og mer enn 600 gamle palmetrær som omgir dem. Andre fasiliteter inkluderer golfskole, treningskurs, chippinggreen, puttinggreen og treningsbunker, i tillegg til utleie av golfbiler, bager og køller.

El Cortijo Club de Campo Gran Canaria
Autopista Sur GC-1. Kilómetro 6,4
35213 Telde,Gran Canaria, Spania
E-post: clubcampo@elcortijo.es
Telefon: + 34 928 711 111
Nettside: www.elcortijo.es

Video El Cortijo de Campo


Maspalomas Golf Gran Canaria

Maspalomas golf Gran Canaria
På den sydlige del av Gran Canaria like bak de berømte Dunas de Maspalomas ligger Maspalomas Golf. De 18 hull spilles til Par 73 og kjennetegnes først og fremst for sin lengde (6.047 meter), samt sine flate og brede fairways. Et annet kjennetegn ved Maspalomas Golf er de store greens og den unike plasering helt ute til Maspalomas-stranden, som nesten alltid gir en frisk bris og gør Maspalomas til en behagelig opplevelse, selv på de varmeste dagene.
Da Mackenzie Ross skulle designe denne golfbanen tok han de omringende dynene med i beregningen. Maspalomas Golf er vertssted for mange anerkjente internasjonale konkurranser, og tilbyr en treningsgreen, drivingrange, instruktører, fasiliteter for leie av golfbiler, bagger og køller, butikk, restaurant og snackbarer.

Maspalomas Golf
Avenida Touroperado Neckermann s/n, Maspalomas, Gran Canaria
35100 – Spania
E-post: reservas@maspalomasgolf.net
Telefon: +34 928 762 581
Nettside: www.maspalomasgolf.net

Salobre Golf & Resort Gran Canaria

Salobre golf Sur Gran Canaria
Salobre er nå det mest komplette golfanlegget på Gran Canaria, med 2 x 18 hulls golfbaner, utleie av villaer samt et utmerket hotell med alle fasiliteter, og ikke minst et flott spa-anlegg. Resorten ligger oppe i fjellet, 10/15 minutters kjøring fra Maspalomas/Meloneras. Golfbanen i sør ble åpnet i 2000 og er en meget variert og trivelig resort type bane hvor hullene ligger åpne langs et dalføre med alle hullene synlige fra klubbhuset. Fra mange av hullene har man flott utsikt mot havet. Servicen og standarden på det meste er det lite å utsette på. Selv om banen er relativt kupert, er den kompakt nok til at den er gangbar for de fleste. Dog er den lagt opp med bil for øye.

Golfbanen i nord er en utfordring
Salobre Norte golf Gran Canaria
Når man spiller den skjønner man hvorfor det har tatt tid og lage denne golfbanen. Dramatisk og spektakulær terreng er kun et par av adjektivene det er naturlig å bruke for å beskrive banen. Bare steinarbeidet for å få lagt greener og utslagssteder i fjellsidene må ha krevd hinsides mange arbeidstimer. Så er spørsmålet om man har fått en god golfbane ut av alt dette. Noen av hullene er mer spektakulære enn gode golf hull, men du verden så morsomme de er å spille.

Salobre Golf & Resort
Urb. Salobre Golf, Autopista GC01, KM53, Maspalomas
35000 – Spania
E-post: reservation@salobregolfresort.com
Telefon: +34 928 010 103
Nettside: www.salobregolfresort.com

Video Salobre Golf & Resort


Anfi Tauro Golf

Anfi Tauro golf Gran Canaria
Banen er en golfopplevelse helt utenom det vanlige, både design, layout og kvalitet, sant servicen i pro shoppen og alt omkring banen er av tipp topp kvalitet. Banen ligger i Tauro-dalen vest for feriebyen Puerto Rico og byr på 18 spektakulære hull designet av amerikanske Von Hagge. Det er helt tydeligt at Von Hagge har hentet inspiration fra banerne i Arizona, hvor det klippede og tørre landskapet minner veldig om lavalandskapet som man finner på den sydlige del av Gran Canaria. Anfi Tauro Golf byr på utsigt over Atlanterhavet fra mange av hullene. Med spektakulære innsjøer med krystallklart vann og et stort utvalg av planter og blomster, tilbyr stedet også en storslått utsikt mot fjellene. I tillegg til en puttinggreen og et treningsområde, finnes det en kafeteria og drivingrange.


Anfi Tauro Golf Gran Canaria
Avenida Canadá, Mogán, Spania
35140 – Spania
E-post: proshopgolf@anfi.es
Telefon: +34 928 560 462
Nettside: www.anfi.com

Meloneras Golf Gran Canaria

Meloneras golf Gran Canaria
Meloneras Golf i utkanten av Maspalomas er en av de bedre golfbaner på Gran Canaria. De 18 huller til par 71 spilles forholdsvis kort med 5.347 meter fra gul tee og 4.491 meter fra rød, til gengjeld har banearkitekten Ron Kirby skapt en perfekt balanse mellem vanskelighetssgrad og fordeling av hullene. Hvert af hullene kan spilles fra fire forskellige teesteder og derfor kan personer med både høy- og lav handicap få en flott runde golf på Meloneras. En ting er i hvert fall helt sikkert. Golfbanens plasering helt ute ved kysten, og med flere af hullene helt ute mot havet, er Meloneras Golf noe helt spesielt og en bane av høy kvalitet.

Lopesan Meloneras Golf
GC500 s/n, Meloneras, Gran Canaria, Spania
E-post: melonerasgolf@lopesan.com
Telefon: + 34 928 145 309
Nettside: www.lopesan.com

Video Lopesan Meloneras GolfKart over golfbaner Las Palmas


Trenger du leiebil til ferien i Las Palmas?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.Las Palmas nyttig informasjon
Strender i Las Palmas
Hotell i Las Palmas
Shopping i Las Palmas
Uteliv og barer i Las Palmas
13 Topp Restauranter i Las Palmas de Gran Canaria
Karneval i Las Palmas
Golfbaner i Las Palmas
19 Attraksjoner og aktiviteter Las Palmas de Gran Canaria
Klima i Las Palmas
Leiebil Las Palmas erfaringer
Leiebil Las Palmas Flyplass
Leiebil Las Palmas Sentrum
Leiebil Las Palmas
16 Tips for billig leiebil Las Palmas de Gran Canaria
Fakta om Las Palmas