13 Topp Restauranter i Las Palmas de Gran Canaria

13 Topp Restauranter i Las Palmas de Gran Canaria

Topp Restauranter i Las Palmas de Gran Canaria. Er du sulten og er klar for en skikkelig god matopplevelse i Las Palmas de Gran Canaria? Vi skal her ta for oss gode spanske og internasjonale restauranter i Las Palmas som er verdt å prøve. Las Palmas har en rik matkultur og her får du en smakebit, buen provecho!

Hovedstaden Las Palmas er øyas største restaurantsentrum. Her finner man alle de store kjederestaurantene – både spanske og internasjonale. I tillegg finnes det spennende spesialrestauranter og store markeder. Las Palmas er restaurantby nr. 1 på Gran Canaria, og anbefales et besøk i løpet av ferien. Matkulturen på Gran Canaria består av gode råvarer og originale oppskrifter – som gir smakfulle kjøtt-, fisk- og skalldyrretter. Kjøttretter av geit og lam er populært, og typiske fiskesorter er havabbor og sverdfisk.

I Las Palmas de Gran Canaria finner man mange restauranter som serverer tradisjonelle kanariske retter, men byen har også et stort utvalg av internasjonale restauranter som serverer retter fra alle verdensdeler. Las Palmas har et stort antall franske, italienske, arabiske og japanske restauranter. Et generelt tips er at du spiser fiskeretter på restauranter som ligger ved kysten, og kjøttretter i innlandet. Dette har med tilgangen til råvarer å gjøre. Prisnivået på en 3-retters meny ligger langt lavere i Las Palmas enn på sørsiden av øya, da området i sør ofte har kunstig høye turistpriser. Her bringer vi deg våre favorittsteder, 13 topp restauranter i Las Palmas.

Topp restauranter i Las Palmas de Gran Canaria

Vi skal i denne oversikten ta for oss 13 topp restauranter i Las Palmas de Gran Canaria som er verdt et besøk under ditt opphold i Las Palmas. Nyt maten, og flott om dere kan gi tilbakemelding på restauranter som fortjener å bli med i denne guiden. Nederst vil du finne anbefalinger om gode restauranter på Gran Canaria, og en oversikt over Michelin restauranter i Las Palmas de Gran Canaria.

Restaurant Deliciosa Marta Las Palmas

Restaurant Deliciosa Marta Las Palmas
Las Palmas er et perfekt sted for å nyte utendørs servering, og dens geografiske plassering har det beste klimaet i verden. En av de beste restauranter å nyte er funnet i bydelen Triana og kalles Delicious Marta. Denne restauranten som filmen, spesialiserer seg på tradisjonell spansk og kanarisk mat, med sesongbaserte produkter. Restauranten er koselig og dekorert med utsøkt dekor. Rangert som nummer 2 av 485 restauranter i Tripadvisor.

Restaurant Deliciosa Marta
Adresse: Pérez Galdós, 23 35002
Las Palmas
Las Palmas (Spania)
Telefon: 928 370 882

Restaurant Casa Montesdeoca Las Palmas

Restaurant Casa Montesdeoca Las Palmas de Gran Canaria
Restaurant Casa Montesdeoca ligger i bydelen Vegueta, og er mye besøkt av den spanske kongefamilien, dette er en av favorittrestaurantene til kong Juan Carlos. Dette huset var residensen til den jødiske kjøpmannen Montesdeoca i det sekstende århundre, før de flyktet den spanske inkvisisjonen. Montesdeoca ble restaurert tilbake til sin prakt i det tjuende århundre, og er i dag en av de fineste restaurantene i Las Palmas. Casa Montesdeoca spesialiserer seg på tradisjonell spansk mat. God mat og utmerket service i et misunnelsesverdig miljø.

Restaurant Casa Montesdeoca
Adresse: Montesdeoca Street 10
Vegueta 35001 Las Palmas
Las Palmas (Spania)
Telefon: 928 333 466

Restaurant La Macarena Las Palmas

Restaurant La Macarena Las Palmas de Gran Canaria
Restauranten La Macarena er kjent for sitt kjøkken, ferske råvarer og sine varierte retter. Regissert av Chef Fabio Santana, som liker å eksperimentere og skape noe på kjøkkenet, noe som gir en annen touch til sine retter. Ligger i “La Puntilla” beachfront de las Canteras, den travle gågaten gir deg direkte tilgang til sin uteservering, et privilegert sted hvor du kan nyte fantastisk utsikt over havet.

Restaurant La Macarena
Adresse: Calle Prudencio Morales, 21
35009 Las Palmas
Las Palmas (Spania)
Telefon: 928 91 27 45

Restaurant Amaiur Las Palmas

Restaurant Amaiur Las Palmas de Gran Canaria
Restaurant Amaiur har vært åpen siden 1990, og navnet refererer til byen Navarre Amaiur. Med et elegant og unikt interiør i reneste kolonistil, vil du finne tradisjonell baskisk mat, med sesongens råvarer. Ideelt for en romantisk kveld.

Restaurant Amaiur
Adresse: Calle Pérez Galdós, 2, 35002
Las Palmas
Las Palmas (Spania)

Restaurant Romeo e Giulietta Las Palmas

Restaurant Romeo e Giulietta Las Palmas de Gran Canaria
Tro mot sine røtter tilbyr restaurant Romeo e Giulietta et bredt utvalg av italiensk mat, men uten å glemme Middelhavet. Restauranten er ung, profesjonell, imøtekommende og elegant. Romeo e Giulietta gir en moderne vri på tradisjonell italiensk mat. Anbefales.

Restaurant Romeo e Giulietta
Adresse: Street Dr. Waksman 6
35004 Las Palmas
Las Palmas (Spania)
Telefon: 928 36 92 44

Restaurant La Marinera Las Palmas

Restaurant La Marinera Las Palmas de Gran Canaria
Takket være utmerket kvalitet og fersk sjømat rett fra havet, er La Marinera en av de mest anerkjente restauranter på øya. Foruten å være i stand til å skryte av en unik og autentisk setting, for sin nærhet til sjøen, og det å kunne høre bølgene bryter mot steinene mens du spiser. Sailor er på slutten av La Puntilla, på stranden i Las Canteras.

Restaurant La Marinera
Adresse: Paseo Las Canteras, 1 – Lav
Gran Canaria 35008
Las Palmas (Spania)
Telefon: 928468802

Restaurant Teheran Las Palmas

Restaurant Teheran Las Palmas de Gran Canaria
Det persiske teppet i vinduet, navnet og danserne, identifiserer perfekt hvilken type restaurant dette er. Et paradis for elskere av iransk mat. Den karakteristiske duften av krydder og den beste kaviar i verden er til stede i sine retter, alt tilrettelagt for vegetarianere inkludert hummus, falafel og vegetabilske grillspyd. Restauranten Teheran finner du i den travle handlegaten Mesa y Lopez.

Restaurant Teheran
Adresse: Bernardo de la Torre 1 35007
Las Palmas, Gran Canaria
Las Palmas (Spania)
Telefon: 928222817

Restaurant Aji, Limón y Canela Las Palmas

Restaurant Aji Limón y Canela Las Palmas de Gran Canaria
Pepper, sitron og kanel er tre av de viktigste ingrediensene i mat fra Peru. Som en god restaurant tro mot sine røtter, danner disse ingrediensene grunnlaget for mange av restaurantens retter. Aji, Limón y Canela spesialiserer seg på sjømat. Nyt denne og andre smaksopplevelser i “Chili, sitron og kanel” inne i restauranten eller på terrassen som på klare dager tilbyr en vakker utsikt over Teide.

Restaurant Aji Limón y Canela
Adresse: C / Sagasta, 68 35008
Las Palmas
Las Palmas (Spania)
Telefon: 928-58-64-32

Restaurant Kuoh 101 Las Palmas

Restaurant Kuoh 101 Las Palmas de Gran Canaria
Elegant japansk restaurant med en nydelig innredning, både innvendig og utvendig. Ferske råvarer av høyeste kvalitet sammen med utmerket service, tar oss til det beste kjøkken i Japan. Kuoh 101 Restauranten ligger i en av de lengste gatene i Las Palmas. Hvis du liker japansk mat, ikke nøl med å besøke denne restauranten.

Restaurant Kuoh 101
Adresse: C / Luis Doreste Silva, 101
Las Palmas
Las Palmas (Spania)
Telefon: 928292952

Restaurant La Bikina Las Palmas

Restaurant La Bikina Las Palmas de Gran Canaria
Filosofien bak restaurant La Bikina er enkel: Livet er på stranden. For dem er det lett å si, fordi beliggenheten ved stranden er misunnelsesverdig. Hele atmosfæren er ren avslapning, og i denne baren kan en nyte spektakulær mat, laget av en spansk og en indonesisk kokk, som tilbyr autentiske retter fra asia og søramerika.

Restaurant La Bikina
Adresse: Paseo de las Canteras, 63
35010 Las Palmas
Las Palmas (Spania)
Telefon: 828 06 53 57

Kart over restauranter i Las Palmas


10 Topp Restauranter på Gran Canaria
Topp Restauranter på Gran Canaria. På en øy som har blitt påvirket av tre kontinenter, og selv har et utallige klimasoner, er det ikke annet å forvente enn at matkulturen på Gran Canaria er bredt sammensatt. Fisken er selvsagt en viktig ressurs, sammen med øyas egne landbruksprodukter innen korn, grønnsaker og kjøtt. Gran Canaria’s egen «cuisine» lever side om side med mer internasjonale restauranter, men du må kanskje til de mindre landsbyene for å oppleve den på sitt mest genuine. Le mer om 10 Topp Restauranter på Gran Canaria

Guide Michelin restauranter Las Palmas de Gran Canaria
Oversikt over alle Michelin-restauranter i Las Palmas de Gran Canaria. Stjerne restauranter i og rundt Las Palmas de Gran Canaria, “Bib Gourmands” eller små sjarmerende restauranter i Las Palmas de Gran Canaria. Finn adressen og prisen på din Michelin restaurant i Las Palmas de Gran Canaria etter eget valg og og del dine vurderinger av restauranter du har besøkt. Les mer om Michelin restauranter Las Palmas de Gran Canaria

Trenger du leiebil til ferien i Las Palmas?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.Las Palmas nyttig informasjon
Strender i Las Palmas
Hotell i Las Palmas
Shopping i Las Palmas
Uteliv og barer i Las Palmas
13 Topp Restauranter i Las Palmas de Gran Canaria
Karneval i Las Palmas
Golfbaner i Las Palmas
19 Attraksjoner og aktiviteter Las Palmas de Gran Canaria
Klima i Las Palmas
Leiebil Las Palmas erfaringer
Leiebil Las Palmas Flyplass
Leiebil Las Palmas Sentrum
Leiebil Las Palmas
16 Tips for billig leiebil Las Palmas de Gran Canaria
Fakta om Las Palmas